Használt gumik

Használt gumik

A jobb oldalon található HASZNÁLT GUMI KERESŐ segítségével leszűkítheti a találatokat a kívánt méretre és évszakra. A négyévszakos gumik mind nyári gumi, mind a téli gumi kínálatban megtalálhatók. A termékek mellett kis évszakot jelző piktogramok vannak. A defekttűrő abroncsoknál márkától függően a kövekező jelzések találhatók: RSC, ZP, RFT, DSST, ROF, PAX. A magas terhelésű teherautó gumik után a C jelölés található. Az XL jelölés erősített oldalfalat jelent személyautóknál, a teherautóknál ez a jelzés az RF.

 

 

 

Egyes kifutó típusoknál, és a páros használt gumiabroncsoknál minimum 2db-ot vagy egész garnitúrát értékesítünk csak.

 

A PÁRATLAN GUMIK menüpontban megtalálhatja a páratlanul is értékesítésre kerülő gumijainkat.

 

Árainkat igyekszünk úgy alakítani, hogy a profilmélység (4-7mm) és a beszerzési ár (nem az új listaár), figyelembe vételével az Ön részére a lehető legkedvezőbb legyen. Néhány kedves vevőnk úgy jön hozzánk, hogy X helyen, ha lenne ilyen abroncs, akkor az X Ft-ba kerülne. Mi olyan árpolitikát folytatunk, hogy ami nálunk nincs, az ingyen van, a létező áruért pedig reális összeget kérünk! Sajnos a legális vállalkozásokban az árak a magas költségek miatt mindig drágábbak mint az egyéb... helyeken, de cserébe mi garantáltan jobb, biztonságosabb terméket, szakértelmet adunk, valamint mindig itt vagyunk és ha probléma merül fel, akkor a lehetőségekhez képest segítünk! Az online megrendelt használt gumikat minden esetben próbagépre tesszük mielőtt átadnák azokat kézbesítésre a futárszolgálatnak. Ennek ellenére ritkán, de előfordulhat, hogy hibás egy gumi. Kérjük, ebben az esetben keressen bennünket telefonon, vagy levélben és találunk megoldást a problémára.

 

Online készletünk folyamatosan frissül! Ha nem talál a kívánt méretben vagy darabszámban használt gumit készleltünkből, akkor kérjük, látogassa meg az ÚJ GUMI menüpont alatt megtalálható akciós termékeink kínálatát.

 

A VÁLTÓMÉRET SZÁMOLÓ segítséget nyújthat abban az esetben, ha nem talál az eredeti méretnél találatot.