Házhozszállítás

 

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS/ÁRU ÁTVÉTELE:Legalább 3 db termék rendelése esetén a házhoz szállítás költsége: 990 Ft/db

Legalább 2 db termék rendelése esetén a házhoz szállítás költsége: 1.200 Ft/db

1 db termék rendelése esetén a házhoz szállítás költsége: 1.500 Ft

ÁFA-s árak, és forintban értendők.


A z olcsogumik.hu webáruházban megrendelt termékeket Magyarország teljes területén és külföldön is házhoz szállíttatjuk.

 

BELFÖLDÖN a megrendelt árucikkeket - a termékek adatlapján feltüntetett átfutási időn belül - a DPD futárszolgálattal a megrendelésben megadott kézbesítési címre szállíttatjuk. Amennyiben egy konkrét dátumra kéri a kiszállítást, ezt kérjük, hogy a megrendeléskor a „Megjegyzés” rovatban jelezze felénk. A csomagok elindításakor ügyfeleink email értesítést kapnak a megadott címen a futárszolgálat részéről. Ez tartalmazza a csomagszámo(ka)t melyet a futárszolgálat honlapján  követhetnek.  Csomagokat csak hétfőtől péntekig indítunk útnak. A hétvégék és az ünnepnapok nem számítanak bele a szállítási határidőbe. Megrendeléskor kérjük, hogy olyan kézbesítési címet adjon meg, ahol hétköznapon 8-17 óra között biztosan tartózkodik egy megbízott személy, aki a csomagot átveheti. (munkahely, szomszéd stb.)

Mivel a futárszolgálat egy tőlünk teljesen független cég, ezért a csomagok elindítása és megérkezése közti időszakban a csomagokkal kapcsolatban a futárcég ad felvilágosítást. Kollégáinknak nincsen rálátása a futárszolgálat belső működésére.DPD

A csomagokat a DPD futárszolgálat honlapján online nyomon követheti: http://www.dpd.com/hu Az emailben kapott csomagszámot a jobb felső sarokban található kereső mezőbe kell beírni.

 

 

A termékek csomagolásáért díjat NEM számítunk fel.

 

KÜLFÖLDRE történő szállításokra vonatkozó információkért kérjük, kattintson IDE.


FIZETÉS

1. futárnál készpénzzel

2. futárnál bankkártyával

3. online bankkártyával előre

4. átutalással előre

A megrendelt termékek árát a vevő teljesítheti online bankkártyás előre fizetéssel, előre utalással, a futárnak fizetheti készpénzben vagy bankkártyával utánvétes számla ellenében. Amennyiben előre utalásos módon szeretne fizetni, akkor a rendeléskor megadott email címre küldjük a .pdf számlát a szükséges adatokkal. American Express bankkártyával sem online, sem a futárnál nem lehet fizetni. Speciális termékek esetén a teljesítést, előleg megfizetése esetén végezzük.

A VÁSÁRLÁSTÓL VALÓ ELÁLLÁS JOGA


A megrendelt termékek kézhez vételétől számított tizennégy napon belül vásárlóinknak joguk van indoklás nélkül elállni vásárlási szándékuktól. Ebben az esetben az olcsogumik.hu webshop üzemeltetője (a számla kiállítója), köteles a termékért kifizetett vételárat visszatéríteni a vásárlónak legkésőbb az elállást, illetve a termék visszaszolgáltatását követő tizennégy napon belül. A termék visszajuttatásának költségeit a vevő viseli. Az eladó kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni. A termék sérüléséből adódó költségek a vevőt terhelik. A vásárlást igazoló eredeti számlát, kérjük a visszaszállíttatott termékkel együtt elküldeni.

Az egyszer összeszerelt könnyűfém felni használt terméknek minősül, ezért javasoljuk, hogy minden esetben, szakszervizben, a gumiabroncsok felszerelése előtt próbálják fel a megvásárolt felnit gépjárművükre. A már egyszer összeszerelt felnit nem vesszük vissza.

Teljes szabályzat: http://njt.hu/cgi_bin/njt_doc.cgi?docid=167547.260043

 

Hatóságok elérhetőségei:

- Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Szakigazgatási Szerve, 2800 Tatabánya, Bárdos László u. 2. Tel.: (34)512-720

- Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal Fogyasztóvédelmi Felügyelősége, 2800 Tatabánya, Bárdos László u. 2. Tel.: (34)309-303

- helyi Önkormányzat jegyzője

- Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal, 1124 Budapest, Németvölgyi út 37-39. Tel.(1)458-5800

- Komárom-Esztergom Megyei Békéltető Testület, 2800 Tatabánya, Fő tér 36. Tel.: (34)513-010

- Budapesti Békéltető Testület, 1016 Budapest, Krisztina krt. 99. III. em. 310. Levelezési cím: 1253 Budapest, Pf.: 10.

ADATKEZELÉS


Az olcsogumik.hu internetes áruház használata nem kötött regisztrációhoz. A vevők személyes adatainak felhasználása az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának értelmében történik. A webshop üzemeltetője (a számla kiállítója) a vásárlók adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében kötelezően tárolja, illetve alvállalkozóinak (futárszolgálat) átadja. Az alvállalkozók az eladó által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. A megrendeléskor megadott címen az olcsogumik.hu ügyfeleit jövőbeni ajánlatairól, akcióiról értesítheti.

A weboldal használati útmutatóját és a vásárlással kapcsolatos információkat, a „Vásárlói tájékoztató” menüpont tartalmazza.

Köszönjük, hogy az olcsogumik.hu áruházat választotta!

* -al jelölt mezők kitöltése kötelező