Házhozszállítás

 

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS/ÁRU ÁTVÉTELE:Legalább 3 db termék rendelése esetén a házhoz szállítás költsége: 990 Ft/db

Legalább 2 db termék rendelése esetén a házhoz szállítás költsége: 1.300 Ft/db

1 db termék rendelése esetén a házhoz szállítás költsége: 1.600 Ft

Utánvét díj: 300 Ft

ÁFA-s árak, és forintban értendők.


Az olcsogumik.hu webáruházban megrendelt termékeket Magyarország teljes területén és külföldön is házhoz szállíttatjuk.

 

BELFÖLDÖN a megrendelt árucikkeket - a termékek adatlapján feltüntetett átfutási időn belül - a DPD futárszolgálattal a megrendelésben megadott kézbesítési címre szállíttatjuk. Amennyiben egy konkrét dátumra kéri a kiszállítást, ezt kérjük, hogy a megrendeléskor a „Megjegyzés” rovatban jelezze felénk. A csomagok elindításakor ügyfeleink email értesítést kapnak a megadott címen a futárszolgálat részéről. Ez tartalmazza a csomagszámo(ka)t melyet a futárszolgálat honlapján  követhetnek.  Csomagokat csak hétfőtől péntekig indítunk útnak. A hétvégék és az ünnepnapok nem számítanak bele a szállítási határidőbe. Megrendeléskor kérjük, hogy olyan kézbesítési címet adjon meg, ahol hétköznapon 8-17 óra között biztosan tartózkodik egy megbízott személy, aki a csomagot átveheti. (munkahely, szomszéd stb.)

Mivel a futárszolgálat egy tőlünk teljesen független cég, ezért a csomagok elindítása és megérkezése közti időszakban a csomagokkal kapcsolatban a futárcég ad felvilágosítást. Kollégáinknak nincsen rálátása a futárszolgálat belső működésére.DPD

A csomagokat a DPD futárszolgálat honlapján online nyomon követheti: http://www.dpd.com/hu Az emailben kapott csomagszámot a jobb felső sarokban található kereső mezőbe kell beírni.

 

 

A termékek csomagolásáért díjat NEM számítunk fel.

 

KÜLFÖLDRE történő szállításokra vonatkozó információkért kérjük, kattintson IDE.


FIZETÉS

1. futárnál készpénzzel (van utánvét díj)

2. futárnál bankkártyával (van utánvét díj)

3. online bankkártyával előre (nincs költség)

4. átutalással előre (nincs költség)

A megrendelt termékek árát a vevő teljesítheti online bankkártyás előre fizetéssel, előre utalással, a futárnak fizetheti készpénzben vagy bankkártyával utánvétes számla ellenében. Amennyiben előre utalásos módon szeretne fizetni, akkor a rendeléskor megadott email címre küldjük a .pdf számlát a szükséges adatokkal. American Express bankkártyával sem online, sem a futárnál nem lehet fizetni. Speciális termékek esetén a teljesítést, előleg megfizetése esetén végezzük.

 

A VÁSÁRLÁSTÓL VALÓ ELÁLLÁS JOGA


A megrendelt termékek kézhez vételétől számított tizennégy napon belül vásárlóinknak joguk van indoklás nélkül elállni vásárlási szándékuktól. Ebben az esetben az olcsogumik.hu webshop üzemeltetője (a számla kiállítója), köteles a termékért kifizetett vételárat visszatéríteni a vásárlónak legkésőbb az elállást, illetve a termék visszaszolgáltatását követő tizennégy napon belül. A termék visszajuttatásának költségeit a vevő viseli. Az eladó kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni. A termék sérüléséből adódó költségek a vevőt terhelik. A vásárlást igazoló eredeti számlát, kérjük a visszaszállíttatott termékkel együtt elküldeni.

Az egyszer összeszerelt könnyűfém felni használt terméknek minősül, ezért javasoljuk, hogy minden esetben, szakszervizben, a gumiabroncsok felszerelése előtt próbálják fel a megvásárolt felnit gépjárművükre. A már egyszer összeszerelt felnit nem vesszük vissza.

Teljes szabályzat: http://njt.hu/cgi_bin/njt_doc.cgi?docid=167547.260043

 

GARANCIA, SZAVATOSSÁG


Az eladó az általa eladott termékre a hatályos jogszabályoknak megfelelő szavatossági időt vállal. Az ettől eltérő szavatossági idő vagy jótállás és ennek időtartama az adott áru mellett van feltüntetve. Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 49/2003. (VII. 30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak. A küldemény átvevője köteles a szállítmányt a futár jelenlétében megvizsgálni. A külső csomagoláson észlelt felismerhető károk esetén azt felbontani. A szállítási sérülést csak abban az esetben tudjuk elfogadni, amennyiben a felismerhető hiányosságokról, egyéb károkról a futárral közösen jegyzőkönyv készül. Minden kézbesítő futárnak kötelessége jegyzőkönyvet készítenie a sérülésről, azonban, ha ez bármilyen okból meghiúsulna, a küldemény átvevője jelezheti aláírásakor a neve mellett a "sérült" szóval is. Amennyiben a csomagolás sérült, és erről nem készült jegyzőkönyv, úgy az ebből eredő kár az ügyfelet terheli. Kérjük az esetleges kárt haladéktalanul bejelenteni az eladó felé is elérhetőségeinek egyikén. Az árucikk cseréje csak az eredeti csomagolás és a mellékelt okmányok megléte esetén lehetséges. Az eladó a megvásárolt termékeket csak abban az esetben cseréli ki, ha azok bizonyítottan hibásak.

Cégünk az általa eladott új termékekre 12 hónap jótállást vállal. Az ettől eltérő jótállási idő az adott árucikken van feltüntetve, illetve a mellékelt okmányokon szerepel. A jótállási idő kezdete a számla dátuma és amennyiben a termék mellett nincs külön jótállási jegy, akkor a számla egyben a jótállási jegy is. A jótállási körbe nem eső termékeinkre a vonatkozó jogszabályokban rögzített szavatossági idő jár.

Személy, kisteher és terepjáró gumiabroncsok esetében a jótállás csak akkor érvényesíthető, amennyiben az abroncsot átlagos használati körülmények között üzemeltetik és a felszerelésre valamint az üzemeltetésre vonatkozó előírásokat továbbá a gyártó előírásait betartják. Garanciális igény érvényesítésének feltétele a szakműhelyben történő felszerelés igazolása. Szélsőséges út és használati körülmények esetében az eladó fenntartja a jogot a garanciális felelősségének a jelen feltételektől eltérő mértékű szabályozására.


Hatóságok elérhetőségei:

- Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Szakigazgatási Szerve, 2800 Tatabánya, Bárdos László u. 2. Tel.: (34)512-720

- Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal Fogyasztóvédelmi Felügyelősége, 2800 Tatabánya, Bárdos László u. 2. Tel.: (34)309-303

- helyi Önkormányzat jegyzője

- Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal, 1124 Budapest, Németvölgyi út 37-39. Tel.(1)458-5800

- Komárom-Esztergom Megyei Békéltető Testület, 2800 Tatabánya, Fő tér 36. Tel.: (34)513-010

- Budapesti Békéltető Testület, 1016 Budapest, Krisztina krt. 99. III. em. 310. Levelezési cím: 1253 Budapest, Pf.: 10.

ADATKEZELÉS


Az olcsogumik.hu internetes áruház használata nem kötött regisztrációhoz. A vevők személyes adatainak felhasználása az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának értelmében történik. A webshop üzemeltetője (a számla kiállítója) a vásárlók adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében kötelezően tárolja, illetve alvállalkozóinak (futárszolgálat) átadja. Az alvállalkozók az eladó által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni.A weboldal használati útmutatóját és a vásárlással kapcsolatos információkat, a „Vásárlói tájékoztató” menüpont tartalmazza.

Köszönjük, hogy az olcsogumik.hu áruházat választotta!

* -al jelölt mezők kitöltése kötelező