Alufelnik, lemezfelnik

Alufelnik, lemezfelnik

Webáruházunk kínálatában könnyűfém (alu) felnik és acélfelnik egyaránt szerepelnek. A jobb oldali felnikereső modul segítségével beállíthatja a kívánt méretet (körosztó és átmérő), valamint a találatok leszűkíthetők csak lemezfelni találatokra, illetve gyártók szerint is lehet válogatni.

Az olcsogumik.hu online áruházunkban a termékskála és az elérhető mennyiségek folyamatosan frissülnek. Minden új alu-és acélfelnink saját termék adatlappal rendelkezik, melyeken megtalálhatók a felnik pontos adatai, bruttó ára (forint), az adott felniből elérhető mennyiség és a beszerzés várható ideje. A részletes információkhoz elég a szövegre, vagy az alsó információs sávon a jegyzeteket jelölő ikonra kattintani. A képre kattintva a termékek fotója nagyobb méretben is megtekinthető. a felszereléshez szükséges szettekkel kapcsolatban is itt találnak információt.

Felni vásárlásakor szükséges tudnivaló az autónk pontos típusa, évjárata, motormérete, hogy megfelelő körosztójú, colszélességű és ET számú felni kerüljön kiválasztásra.

A felniken látható nemzetközi jelölésekről, az „EGYÉB” menüpontban további információkkal szolgálunk.

Alufelni vagy lemezfelni kerüljön az autóra?

Alufelni előnyei:

 

esztétikailag kiemelik a gépjárművek szépségét
általában kisebb a súlyuk mint a lemezfelniknek
könyebb tisztán tartani őket
a gyakran elvesző dísztárcsákra nincs szükség
áruk egyes vasfelniknél alig magasabb
többféle szín és mintázat közül lehet választani

nagy méretválasztékban kaphatók
már téliesített változatok is elérhetők

 

Lemezfelni előnyei:

 

téli útviszonyok mellett is állandóan használhatók
kevésbé sérülékenyek
könnyen szerelhető (ütött súlyos)
hosszú az élettartamuk, felújíthatók
olcsóbbak az alufelniknél


Összegzésképpen elmondható, hogy érdemes két garnitúrát tartani, egy téli kerékszettet és egy nyári kerékszettet. Általánosságban nyárra szereljük fel az alufelnit és télre a lemezfelnit. Ha már két garnitúra komplett, szerelt kerekünk van, a további szervizköltségek is alacsonyabbá válnak, hiszen az összeszerelt kerekeket már csak centrírozni és autóra felrakni kell. Választásunkkal jelentősen növelhetjük gumiabroncsaink élettartamát is, mert ez esetben nem kell minden szezonális váltáskor a gumikat le-illetve felszerelni a felnikre. Amennyiben autónkat gyári alufelnivel vásároltuk, ez esetben ezt korlátozások nélkül használhatjuk télen is, nyárra pedig vehetünk egy nagyobb méretű, de szintén alufelnit. Az olcsogumik.hu webfhopunkban nagy választékban kínálunk alu-és lemezfelnit egyaránt. Webáruházunkban a felnik felszereléséhez szükséges eszközök is kaphatók: központosító gyűrűk, csavarok, kerékőrök, nyomtávszélesítők, szelepek stb.

Kiegészítő termékeinkről és tartozékokról bővebben ITT tájékozódhatnak.

Forgalmazott alufelni márkáink:

AEZ, Arbet, Ats, Autec, Carmani, Com4Wheels, CMS, Dezent, Dotz, ENZO, Enkei, GMP Italia, GT-R, MAK, MOMO, OXXO, Platin, Rial, Rondell, Rotex ThreeFace Tuning, Silver Line, Racingline, Viper, WSP, 4Racing


 

* -al jelölt mezők kitöltése kötelező