Gumiabroncsok

Webáruházunk kínálatában téli, nyári és négyévszakos gumik egyaránt szerepelnek. A jobb oldali gumikereső modul segítségével beállíthatja a kívánt méretet, valamint a találatok leszűkíthetők téli vagy nyári mintázatokra, illetve gyártók szerint is lehet válogatni. A négyévszakos abroncsok mind a téli, mind a nyári gumi kínálatban megtalálhatók. Minden gumiabroncsnál kis évszakot jelző piktogramok segítenek a döntésben.

Az olcsogumik.hu online áruházunkban a termékskála és az elérhető mennyiségek folyamatosan frissülnek. Minden új gumiabroncsunk saját termék adatlappal rendelkezik, melyeken megtalálható a gumiabroncs pontos leírása, bruttó ára (forint), az adott gumiból elérhető mennyiség és a beszerzés várható ideje. A részletes információkhoz elég a szövegre, vagy az alsó információs sávon a jegyzeteket jelölő ikonra kattintani. A képre kattintva a termékek fotója nagyobb méretben is megtekinthető.

Gumiabroncs vásárláskor a legszükségesebb tudnivaló a pontos méret. Az erre vonatkozó információkat megtalálhatjuk autónk gépkönyvében, a tankajtó belsejében, vagy a vezető oldali ajtó nyílásában. Váltóméret számolónk segítségével könnyen megállapíthatja a szerelhető váltóméreteket is. A gumiabroncsokon látható nemzetközi jelölésekről, az energia címkéről, európai szabályozásokról stb., az „EGYÉB” menüpontban további információkkal szolgálunk.

Új gumikForgalmazott gumimárkáink:

Aurora, Barum, BFGoodrich, Bridgestone, Continental, Cooper, Dayton, Debica, Dunlop, Falken, Federal, Firenza, Firestone, Fortuna, Fulda, General, Goodyear, GTradial, Hankook, Hifly, Infinity, Kelly, Kenda, Kingstar, Kleber, Kormoran, Kumho, Matador, Maxxis, Mentor, Michelin, Momo, Nankang, Nexen, Nokian, Novex, Petlas, Pirelli, Riken, Roadstone, Sava, Semperit, Silverstone, Sportiva, Strial, Sunny, Toyo, Trazano, Uniroyal, Viking, Vredestein, Yokohama