Házhozszállítás

 

SzÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGEK:


Mivel logisztikai központunkban személyes átvételre nincs lehetőség, az alábbi szállítási költségekkel dolgozunk:


Legalább 3 db termék rendelése esetén a házhoz szállítás költsége: 990 Ft/db

Legalább 2 db termék rendelése esetén a házhoz szállítás költsége: 1.300 Ft/db

1 db termék rendelése esetén a házhoz szállítás költsége: 1.600 Ft

Utánvét díj: 300 Ft

ÁFA-s árak, és forintban értendők.


Az olcsogumik.hu webáruházban megrendelt termékeket Magyarország teljes területén és külföldön is házhoz szállíttatjuk.

 

BELFÖLDÖN a megrendelt árucikkeket - a termékek adatlapján feltüntetett átfutási időn belül - a DPD futárszolgálattal a megrendelésben megadott kézbesítési címre szállíttatjuk. Amennyiben egy konkrét dátumra kéri a kiszállítást, ezt kérjük, hogy a megrendeléskor a „Megjegyzés” rovatban jelezze felénk. A csomagok elindításakor ügyfeleink email értesítést kapnak a megadott címen a futárszolgálat részéről. Ez tartalmazza a csomagszámo(ka)t melyet a futárszolgálat honlapján  követhetnek.  Csomagokat csak hétfőtől péntekig indítunk útnak. A hétvégék és az ünnepnapok nem számítanak bele a szállítási határidőbe. Megrendeléskor kérjük, hogy olyan kézbesítési címet adjon meg, ahol hétköznapon 8-17 óra között biztosan tartózkodik egy megbízott személy, aki a csomagot átveheti. (munkahely, szomszéd stb.)

Mivel a futárszolgálat egy tőlünk teljesen független cég, ezért a csomagok elindítása és megérkezése közti időszakban a csomagokkal kapcsolatban a futárcég ad felvilágosítást. Kollégáinknak nincsen rálátása a futárszolgálat belső működésére.DPD

A csomagokat a DPD futárszolgálat honlapján online nyomon követheti: http://www.dpd.com/hu Az emailben kapott csomagszámot a jobb felső sarokban található kereső mezőbe kell beírni.

 

 

A termékek csomagolásáért díjat NEM számítunk fel.

 

KÜLFÖLDRE történő szállításokra vonatkozó információkért kérjük, kattintson IDE.


FIZETÉS

1. futárnál készpénzzel (van utánvét díj)

2. futárnál bankkártyával (van utánvét díj)

3. online bankkártyával előre (nincs költség)

4. átutalással előre (nincs költség)

A megrendelt termékek árát a vevő teljesítheti online bankkártyás előre fizetéssel, előre utalással, a futárnak fizetheti készpénzben vagy bankkártyával utánvétes számla ellenében. Amennyiben előre utalásos módon szeretne fizetni, akkor a rendeléskor megadott email címre küldjük a .pdf számlát a szükséges adatokkal. American Express bankkártyával sem online, sem a futárnál nem lehet fizetni. Speciális termékek esetén a teljesítést, előleg megfizetése esetén végezzük.

 

 

Köszönjük, hogy az olcsogumik.hu áruházat választotta!

* -al jelölt mezők kitöltése kötelező